ONLYBIO Hair in Balance Love is in the Hair Haarboosterlotion 100 ml

€ 6,80
Inclusief belasting

Boosterlotion is een innovatieve oplossing die een gezonde en snelle haargroei ondersteunt

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
14
Niet op voorraad

ONLYBIO Hair in Balance Love is in the Hair Haarboosterlotion 100 ml

Boosterlotion is een innovatieve oplossing die een gezonde en snelle haargroei ondersteunt. Dankzij de rijke formule met jeneverbes- en ginseng-extracten versterkt en regenereert dit product de haarzakjes terwijl het de bloedcirculatie in de hoofdhuid stimuleert. De samenstelling van de lotion bevat een alcoholbasis, die de penetratie van actieve ingrediënten vergemakkelijkt, waardoor hun effectiviteit toeneemt. Het wordt aanbevolen om Booster-lotion te gebruiken als het haar dunner en verzwakt is en de hoofdhuid de neiging heeft vettig te worden. Dit product werkt intensief en regelmatig gebruik kan in korte tijd zichtbare resultaten opleveren. De lotion moet tussen de haarlokken worden aangebracht, direct op de hoofdhuid, en vervolgens met cirkelvormige bewegingen worden ingemasseerd. Het gebruik kan worden aangepast aan uw behoeften - elke dag of om de paar dagen. Het effect van regelmatig gebruik van Booster lotion is een snellere haargroei en minder haaruitval. Het product heeft een aangename, zoete geur van sappige frambozen, waardoor een romantische sfeer ontstaat. Bovendien is de Booster lotion een veganistische formule die zorgzaam is voor het milieu en maar liefst 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong bevat.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het product rechtstreeks op de hoofdhuid aan, tussen de lokken, en wrijf het vervolgens in met cirkelvormige bewegingen. Voor een bevredigend effect gebruikt u de lotion regelmatig - elke dag of vóór het wassen van uw haar.

SAMENSTELLING

Aqua , alcohol, juniperus communis fruitextract, panax ginsengwortelextract, polyglyceryl-4 lauraat/sebacaat, polyglyceryl-6 capraat/caprylaat, citroenzuur, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115598

Specifieke referenties

ean13
5905805287951

ONLYBIO Hair in Balance...

€ 6,80
group_work Toestemming voor cookies