Mydlarnia Cztery Szpaki ontgiftende shampoobar voor alle haartypes 75 g

€ 9,60
Inclusief belasting

Shampoo bar is een uitstekend reinigingsproduct, dat overtollig talg en resten van stylingproducten verwijdert

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Mydlarnia Cztery Szpaki ontgiftende shampoobar voor alle haartypes 75 g

Shampoo bar is een uitstekend reinigingsproduct, dat overtollig talg en resten van stylingproducten verwijdert. Het maakt gebruik van de kracht van geactiveerde bamboehoutskool, die een ontgiftende werking heeft en verontreinigende stoffen elimineert. D- pantenol verzacht irritaties en klismaceraat versterkt de haarzakjes, wat vooral waardevol is voor mensen met haaruitvalproblemen. Ontgiftende shampoo is het antwoord op de behoefte aan een grondige reiniging van het haar en de hoofdhuid. Elke dag wordt het haar blootgesteld aan verschillende verontreinigende stoffen: stof, vuil, allergenen, stylingcosmetica en zelfs smogdeeltjes. Daarom is regelmatige reiniging zo belangrijk om gezond haar en hoofdhuid te behouden. Geactiveerde bamboehoutskool, aanwezig in de shampoo, reinigt de hoofdhuid grondig en verwijdert gifstoffen en overtollig talg. Dit vermindert de kans op vet haar en roos. Deze reiniging maakt het haar ook volume en lichtheid. Steenkool is rijk aan waardevolle mineralen die je haar een gezonde glans geven en het in goede conditie houden. De shampooformule is bovendien verrijkt met D-panthenol, wat het haar hydrateert en het kammen vergemakkelijkt. Ale dat is nog niet alles: klisolie, een traditionele bondgenoot van gezond haar, versterkt de haarzakjes en maakt het haar sterk en glanzend. Deze shampoo werkt niet alleen effectief, maar streelt ook de zintuigen. Daarom gaf hij het een mooie betongrijze tint (dankzij carbon) en creëerde hij een geurende cocktail van natuurlijke etherische oliën van grapefruit, salie, lavendel, geranium en patchouli. Het is een intense reukervaring, die echter niet overweldigend is en ego charme toevoegt aan het dagelijkse schoonheidsritueel. Deze shampoo is geschikt voor zowel vrouwen als mannen en vervult perfect zijn taak om het haar elke dag te reinigen en te verzorgen.

HOE TE GEBRUIKEN

Plaats de bar onder een stroom water, schuim hem meerdere keren in je handen om schuim te verkrijgen en reinig je haar en hoofdhuid ermee. Je kunt ook gebruik maken van de zogenaamde "kopmethode". Doe een stukje shampoo in een gesloten bakje, voeg water toe, sluit het en schud grondig. U krijgt een grote hoeveelheid schuim met een mildere werking en verhoogt bovendien de efficiëntie van de shampoo aanzienlijk. Deze methode is ideaal voor mensen met een gevoelige, droge hoofdhuid.

SAMENSTELLING

Natriumcocosulfaat, Dinatriumcocoamphodiacetaat, Natriumcocoylisethionaat, Butyrospermum Parkii-boter, Theobroma Cacaozaadboter, Cetylalcohol, Squalaan, Helianthus Annuus-zaadolie, Arctium Lappa-wortelextract, Kaolien, Inuline, Houtskoolpoeder, Panthenol , Cetearylalcohol, Behentrimoniummethosulfaat, Citrus Paradisi Peel Oil, Pogostemon Cablin Leaf Oil, Salvia Lavandulifolia Leaf Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Lavandula Angustifolia Flower Oil, Linalool*, Citronellol*, Limoneen*, Geraniol*. *bestanddelen van natuurlijke etherische oliën. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

114165

Specifieke referenties

ean13
5903641983099

Mydlarnia Cztery Szpaki...

€ 9,60
group_work Toestemming voor cookies