Vis Plantis Pharma Care Shampoo voor dun en volumeloos haar Ginseng + Niacinamide 500 ml

€ 5,51
Inclusief belasting

Natuurlijke shampoo met ginseng is de perfecte oplossing voor mensen met dun haar

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Vis Plantis Pharma Care Shampoo voor dun en volumeloos haar Ginseng + Niacinamide 500 ml

Natuurlijke shampoo met ginseng is een ideale oplossing voor mensen met dun haar die volume aan hun kapsel willen toevoegen en de haarzakjes willen versterken. Dankzij zorgvuldig geselecteerde ingrediënten reinigt deze shampoo het haar niet alleen op milde wijze, ale voedt het ook intensief. Niacinamide, of vitamine B3, en ginseng zijn een dynamische combinatie die ten goede komt aan je haar. Deze ingrediënten versterken de haarzakjes, wat haaruitval helpt verminderen en nieuwe haargroei stimuleert. Hierdoor wordt je haar stevig bij de wortels, sterk en dik. Dit is een ideale oplossing voor mensen met dun haar die dromen van een voller kapsel. Bovendien maakt deze shampoo je haar handelbaar, glad en glanzend. Voor veel mensen wordt de droom van mooi, gezond en dik haar werkelijkheid dankzij het regelmatige gebruik van deze shampoo en de bijbehorende conditioner. Belangrijk is dat de fles waarin deze shampoo wordt geleverd, is gemaakt van 100% gerecyclede materialen en recyclebaar is. Het is een milieuvriendelijke aanpak die zorg draagt voor onze planeet.

HOE TE GEBRUIKEN

Maak je haar nat en verdeel de shampoo gelijkmatig over je hoofdhuid. Masseer zachtjes tot er schuim ontstaat en spoel daarna grondig uit

SAMENSTELLING

Aqua , ammoniumlaurylsulfaat, coco-glucoside, glycerine, glycerylcaprylaat/capraat, glyceryloleaat, panax ginsengwortelextract, inuline, heptylglucoside, niacinamide, gehydrogeneerde palmglyceridencitraat, tocoferol, citroenzuur, melkzuur, cocamidopropylbetaïne, tetranatriumglutamaat Diacetaat, Parfum, Natriumchloride, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

114111
a lot

Specifieke referenties

ean13
5907618136556

Vis Plantis Pharma Care...

€ 5,51
group_work Toestemming voor cookies