Resibo Flower Power hydro Regulerende Gezichtscrème 50 ml

€ 23,60
Inclusief belasting

Een delicate hydrocrème met een multifunctioneel effect

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Resibo Flower Power hydro Regulerende Gezichtscrème 50 ml

Een delicate hydrocrème met een multifunctioneel effect. Het werkt voor alle huidtypes, zowel voor mensen met een jonge huid die gevoelig is voor onvolkomenheden, als voor een rijpere en vochtarme huid, met een neiging tot het verschijnen van puistjes en mee-eters. Het heeft een sterk antioxiderende werking, regenereert intensief en hydrateert diep, reguleert tegelijkertijd de afscheiding van talg en maakt de huid glad en kalmeert. Een uitstekende crème ook voor de veeleisende mannenhuid. De crème is ook geweldig voor mensen met een problematische huid - perfect voor een jonge huid die worstelt met overmatige vettigheid en veranderingen, maar ook voor volwassenen met een vochtarme huid. Perfect als dagcrème of make-upbasis.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid crème aan op de huid. Gebruik 's ochtends - perfect voor make-up of crème met SPF filter. Bij een problematische huid kan je het ook 's avonds gebruiken voor nog betere resultaten.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, coco-caprylaat*, isostearylalcohol*, methylglucose-sesquistearaat, myristylmyristaat*, kaliumlactaat, niacinamide, betaïne*, isopropylisostearaat, Hibiscus sabdariffa-bloemextract, Centella Asiatica -extract, Rhodomyrtus tomentosa-fruitextract, Calcium , propaandiol , caprylylglycol, ureum, Magnesium , kaliumchloride, magnesiumchloride, natriumcitraat, glucose, acacia Senegal-kauwgom*, xanthaangom, hydroxyacetofenon, natriumfytaat*, citroenzuur, parfum, natriumbenzoaat, ethylhexylglycerine, kaliumsorbaat, alfa-isomethyl Ionon, benzylsalicylaat, geraniol, citronellol, hydroxycitronellal, hexylkaneel, limoneen, linalool

109660

Specifieke referenties

ean13
5903714270217

Resibo Flower Power hydro...

€ 23,60
group_work Toestemming voor cookies