Ava Mustela Anti-rimpel emulsie extra vet 50 ml

€ 7,90
Inclusief belasting

Extra vette crème speciaal aanbevolen voor een zeer droge huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Ava Mustela Anti-rimpel emulsie extra vet 50 ml

Extra vette crème speciaal aanbevolen voor de zeer droge, gevoelige en allergiegevoelige huid. Geproduceerd op basis van een formule die al meer dan 50 jaar niet is veranderd, is het rijk aan actieve ingrediënten van natuurlijke oorsprong, met uitstekende verzachtende, hydraterende en zichtbaar gladmakende eigenschappen. Het is perfect voor zowel dag- als nachtgebruik. Overdag gebruikt, beschermt het tegen de nadelige effecten van weersomstandigheden, vooral tegen vorst en de zon. Het bevat oliën die een natuurlijke filter vormen die beschermt tegen UV-straling. De anti-rimpel emulsie regenereert, voedt en smeert de huid, gaat het verouderingsproces tegen, vermindert bestaande rimpels en voorkomt de vorming van nieuwe.

HOE TE GEBRUIKEN

Na een grondige reiniging van gezicht, hals en decolleté met crème de crème op de huid aanbrengen, ook rond de ogen en op de plekken die gesmeerd moeten worden. Dep de crème met je vingertoppen en laat het absorberen.

SAMENSTELLING

Aqua , petrolatum, nertsolie, lanoline, Helianthus Annuus-zaadolie, cholesterol, ascorbylpalmitaat, ascorbinezuur, tocoferol, cetearylalcohol, PEG-8, citroenzuur, parfum

107157

Specifieke referenties

ean13
5906323000152

Ava Mustela Anti-rimpel...

€ 7,90
group_work Toestemming voor cookies