L'biotica Oxy Treatment Dermo - behandeling Voedende en zuurstofrijke oog- en ooglidcrème 15 ml

€ 12,40
Inclusief belasting

De crème is bedoeld voor de huid met een ongelijkmatige kleur, verkleuring, grijze en vochtarme huid rond de ogen.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

L'biotica Oxy Treatment Dermo - behandeling Voedende en zuurstofrijke oog- en ooglidcrème 15 ml

Brightening and Oxygenating Dermo-Treatment is een crème bedoeld voor de verzorging van het oog- en ooglidgebied. Hier zijn de belangrijkste kenmerken en voordelen van het gebruik ervan:

-CELL TECH RENO-PROTECTOR®: De crème maakt gebruik van de gepatenteerde CELL TECH RENO-PROTECTOR®-technologie met drievoudige werking, die huidveroudering tegengaat, het celregeneratieproces beschermt en versnelt en fotobescherming biedt tegen schadelijke UV-straling.

-Vitamine C: De crème bevat een stabiele vorm van vitamine C, die antioxiderende en antirimpeleigenschappen heeft. Het helpt rimpels in het gezicht en kraaienpootjes te verminderen, en verheldert en verbetert ook de huidtint rond de ogen.

-OXY ACTIVE CPLX: Dit actieve zuurstofcomplex helpt rimpels te verminderen en de huid glad te maken. Bovendien vermindert het tekenen van vermoeidheid en verbetert het de spanning en hydratatie rond de ogen.

-NEUROPEPTIDES + CAFFEINE CPLX: De combinatie van neuropeptiden en cafeïne helpt wallen en donkere kringen onder de ogen te verminderen. Het verzacht onmiddellijk rimpels, waardoor de huid rond de ogen er jonger en frisser uitziet.

-ALBISILK B5 CPLX: Dit complex ondersteunt de microcirculatie en stimuleert ontgifting, wat de conditie van de huid rond de ogen helpt verbeteren.

-Werkzaamheid bevestigd door onderzoek: Instrumentele tests hebben aangetoond dat na 8 weken regelmatig gebruik van de crème de huid elastischer was en de diepte van de rimpels was verminderd. De respondenten bevestigden ook de vermindering van gezichtsrimpels en kraaienpootjes en de tekenen van vermoeidheid rond de ogen.

Deze crème is bedoeld voor een ongelijkmatige teint, verkleuring, grijze en vochtarme huid rond de ogen. Het kan zowel overdag als 's nachts worden gebruikt om de huid rond de ogen gehydrateerd, stevig te houden en er jonger uit te laten zien.

HOE TE GEBRUIKEN

Dep zachtjes met uw vingers een kleine hoeveelheid crème op de voorbereide huid rond de ogen. Gebruik elke ochtend en avond.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, pentyleenglycol, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid , capryl-/caprinezuurtriglyceride, Panthenol , polyglyceryl-3-distearaat, dimethicon, tocoferylacetaat, isodecylneopentanoaat, hydroxyacetofenon, cafeïne, extract van albizia julibrissinschors, darutoside, hydroxyethylureum, mangi ferine, Pentapeptide-18, Acetyl Hexapeptide-8, Polyacrylaat Crosspolymeer-6, Dimethicon Crosspolymeer, PEG-8, Tocoferol, Ascorbylpalmitaat, Ascorbinezuur, Sclerotiumgom, Helianthus Annuus Zaadolie, Glycine Sojaolie, Bixa Orellana Zaadolie, Natriumhyaluronaat , Trehalose, Magnesium , Zinkgluconaat, Copper , Natriumlactaat, Nonapeptide-1, Lecithine, Natriumbenzotriazolylbutylfenolsulfonaat, Buteth-3, Fenoxyethanol, Tributylcitraat, Caprylylglycol, Citroenzuur, Natriumbenzoaat, Silica, Mica, Alumina, Dinatriumfosfaat, Parfum, CI 77891. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112998

Specifieke referenties

ean13
5900116085951

L'biotica Oxy Treatment...

€ 12,40
group_work Toestemming voor cookies