Wars Expert for Men Anti-transpirant Roll-on Fresh 50 ml

€ 3,00
Inclusief belasting

Roll-on anti-transpirant van het iconische merk WARS

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Wars Expert for Men Anti-transpirant Roll-on Fresh 50 ml

Roll-on anti-transpirant is een betrouwbaar product dat langdurige bescherming biedt tegen overmatig zweten en de hele dag een fris gevoel geeft. De anti-transpirant roll-on formule is speciaal ontwikkeld om zweet effectief onder controle te houden en onaangename geurtjes te voorkomen. Hierdoor kunt u zich zelfs in de meest stressvolle situaties op uw gemak en zelfverzekerd voelen. De roll-on anti-transpirant heeft een handige applicatievorm waardoor het product nauwkeurig en gemakkelijk kan worden aangebracht. Na het aanbrengen trekt het snel in en laat geen onaangename sporen achter op de huid of kleding.

HOE TE GEBRUIKEN

Aanbrengen op de huid onder de armen. Na het aanbrengen laten drogen. Niet gebruiken op geïrriteerde of beschadigde huid.

SAMENSTELLING

Alcohol Denat., Aqua , Aluminiumchloorhydraat, Propyleenglycol, Aloe Barbadensis Juice , Opuntia Ficus-Indica Stengelextract, Glycerine, Hydroxypropylcellulose, Silica, Natriumacetaat, Dinatriumfosfaat, Dinatrium-EDTA, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112097

Specifieke referenties

ean13
5900793048607

Wars Expert for Men...

€ 3,00
group_work Toestemming voor cookies