EO Laboratorie Versterkende Haarbalsem voor volume en groeiversnelling 200 ml

€ 5,60
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Versterk uw haar met voeding, levensstijl en de juiste cosmetica - inclusief de versterkende balsem van Ecolab. De balsem geeft je haar een tweede leven - het regenereert en beschermt beschadigd haar tegen externe factoren, zoals harde zon of wind en verven.

De cosmetica bevat meer dan 97,2% ingrediënten van plantaardige oorsprong, waaronder biologische extracten en oliën.

Hoe zullen ze je kapsel beïnvloeden?

Toverhazelaar bevat flavonoïden en proanthocyanidinen, krachtige antioxidanten. Ze bestrijden vrije radicalen die het haar beschadigen. Het heeft ook een antiseptisch en verstevigend effect.

De samenstelling bevat ook biologische macadamia-notenolie. Het is vooral geliefd bij degenen wiens haar in de knoop raakt en breekt. De olie voorziet ze van diepe voeding en verzachting. Hierdoor wordt het haar glanzend en makkelijk in model te brengen.

Jojoba-olie is ook een geweldige bevochtiger en verzachtend middel. Het beschermt het vocht in het haar, voedt, versterkt en maakt het haar bestand tegen thermische behandelingen en zonnestralen.

Karitéboter (karite) zorgt voor hydratatie van droog, uitgedroogd en beschadigd haar - van de haarbol tot het einde, en ondersteunt de regeneratie ervan - inclusief het versterken van broze punten. Hydrateert de hoofdhuid op een aangename manier zonder deze vettig te maken. Shea is een vriend van haar dat wordt blootgesteld aan frequente behandelingen, kroezend, droog en beschadigd. Het geeft ze ook glans.

strong hoe te gebruiken:

Breng een kleine hoeveelheid van de balsem aan op het haar met masserende bewegingen gedurende 1-2 minuten, spoel af met water.

100103

Specifieke referenties

ean13
4627089430403

EO Laboratorie Versterkende...

€ 5,60
group_work Toestemming voor cookies