Balea Professional Shampoo voor blond haar 250 ml

€ 4,01
Inclusief belasting

Shampoo voor blond haar

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Balea Professional Shampoo voor blond haar 250 ml

Meer Blond haar shampoo is een uniek product speciaal ontwikkeld voor blond haar, zowel natuurlijk als geverfd. De kostbare formule zorgt voor onmiddellijke en zichtbare resultaten. Deze shampoo maakt het oppervlak van het haar zachtjes glad, waardoor het licht er optimaal op kan reflecteren en het een prachtige glans krijgt. De formule van de shampoo, verrijkt met panthenol, reinigt het haar effectief en zorgt tegelijkertijd voor hydratatie. Bovendien maakt de shampoo het haar geleidelijk lichter, waardoor het stralende blonde reflecties krijgt. Ingrediënten zoals keratine dringen door in de structuur van het haar, versterken de vezels en verbeteren de conditie. Daarnaast bevat de shampoo een goed gekozen mengsel van pigmenten die het haar een uitgesproken glans geven en de blonde kleur benadrukken. Het is vermeldenswaard dat More Blond haarshampoo van Balea Professional vrij is van microplastics en in water oplosbare synthetische polymeren, wat een voordeel is voor bewuste consumenten.

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer de shampoo zachtjes in nat haar, laat even intrekken en spoel daarna grondig uit met lauw water. Als het product op andere materialen terechtkomt, moeten deze onmiddellijk worden opgeruimd.

SAMENSTELLING

Aqua , natriumlaurethsulfaat, glycerine, cocamidopropylhydroxysultaine, natriumchloride, glycoldistearaat, coco-glucosid, glyceryloleaat, panthenol , helianthus annuus hybride olie, gehydrolyseerde keratine, guarhydroxypropyltrimoniumchloride, gehydrogeneerde ricinusolie, cocamidopropylbetaïne, citroenzuur, benzoëzuur , natriumsulfaat, parfum, limoneen, benzylalcohol, alfa-isomethylionon, natriumbenzoaat, basic yellow , ci 10316. De huidige samenstelling staat op de productverpakking

111690
just a few left

Specifieke referenties

ean13
4058172701719

Balea Professional Shampoo...

€ 4,01
group_work Toestemming voor cookies