Nivea Diamond Shine 250 ml

€ 4,30
Inclusief belasting

Shampoo speciaal gemaakt voor normaal en droog haar

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Nivea Diamond Gloss Shine Haarshampoo 250 ml

Shampoo speciaal gemaakt voor normaal en droog haar. Hierdoor krijgt uw haar zijn oogverblindende glans terug en reflecteert het oppervlak het licht intensief. De Diamond Gloss Care formule herstelt de ongelooflijke glans en merkbare zachtheid van uw haar. Deze uitzonderlijk verzorgende shampoo bevat een voedende samenstelling, waaronder diamantstof en zijdeproteïnen. Dankzij deze ingrediënten krijgt uw haar een diamantglans en voelt het zacht en soepel aan. De shampoo is niet alleen een reinigend product, ale ook een verzorgend product, waardoor een indrukwekkend effect en een gevoel van hernieuwde haarconditie ontstaat.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid shampoo aan op uw handen en meng dit met een beetje water. Verdeel de shampoo gelijkmatig en masseer deze vervolgens in de hoofdhuid en het haar tot schuim ontstaat. Grondig afspoelen met lauw water

SAMENSTELLING

Aqua , natriumlaurethsulfaat, cocamidopropylbetaïne, decylglucoside, coco-glucoside, diamantpoeder, dicaprylylether, guarhydroxypropyltrimoniumchloride, glycerine, glyceryloleaat, glycoldistearaat, gehydrogeneerde ricinusolie, citroenzuur, natriumchloride, natriumbenzoaat, benzoëzuur, Linalool, Limoneen, Alfa-Isomethylionon, Benzylalcohol, Parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112592
a lot

Specifieke referenties

ean13
4005900000385

Nivea Diamond Shine 250 ml

€ 4,30
group_work Toestemming voor cookies