Soraya Collageen + Elastine Make-up verwijderingsmelk 200 ml

€ 4,30
Inclusief belasting

Huidreinigingsmelk is een uitstekende optie voor de rijpere huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Laatste items in voorraad

Soraya Collageen + Elastine Make-up verwijderingsmelk 200 ml

Huidreinigingsmelk is een uitstekende optie voor de rijpere huid. Dankzij de actieve ingrediënten van de hoogste kwaliteit verwijdert het effectief make-up en onzuiverheden, terwijl het een intensieve verzorging biedt. Na gebruik wordt de huid verfrist, gehydrateerd, glad en worden eventuele irritaties gekalmeerd. Dit product verbetert het algehele uiterlijk van de huid en bereidt deze perfect voor op de volgende stappen in de verzorging.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid melk aan op een wattenschijfje en veeg grondig over gezicht, oogleden, nek en decolleté. Gebruik elke ochtend en avond.

SAMENSTELLING

Aqua , Paraffinum Liquidum, Ethylhexylstearaat, Cetylalcohol, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Gehydrolyseerde elastine, Tocoferylacetaat, Retinylpalmitaat, Oplosbaar collageen, Tocoferol, Propyleenglycol, Tetrahydroxypropyl Ethyleendiamine, Carbomeer, Dinatrium-EDTA, DMDM Hydantoïne, Ethylparaben , Fenoxythanol, Parfum, Citronellol, Linalool. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114574
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5901045053684

Soraya Collageen + Elastine...

€ 4,30
group_work Toestemming voor cookies