Floslek MIST CREAM lichte gezichtsemulsie Rose 110 ml

€ 11,10
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

normal ;font-size:23px;background-color:#ffffff;">Mist Cream , rozenolie, acerola-extract, FLOSLEK

Spray-emulsie met een melkachtige consistentie - een ideale cosmetica voor mensen die delicate en extreem lichte verzorging waarderen. Zorgt voor een aangenaam hydraterend effect dat zelfs de hele dag op de huid blijft zitten. Het verzacht, ontspant en verstevigt de opperhuid, waardoor het gezicht en de halslijn er gezonder en stralender uitzien. Het heeft een positief effect op de hydrolipidenbalans van de huid en ondersteunt het vernieuwingsproces van de lipidenlaag. Perfect voor make-up. Vermindert de negatieve invloed van kou en warmte op de huid. Na het aanbrengen laat het het effect van diepe voeding achter. Het verbetert de vitaliteit van de huid en minimaliseert oneffenheden. Het is perfect voor de verzorging van de huid van het gezicht, de ogen, de hals en het decolleté. De spraycrème kan ook op het hele lichaam worden gebruikt. De delicate en charmante geur van rozen maakt de verzorging aangenamer.

Ongeacht onze leeftijd wil ieder van ons dat onze huid er op zijn best uitziet - ze was stevig, elastisch, glad en vrij van onvolkomenheden. Van 's ochtends tot' s avonds was ze blij met haar uiterlijk nadat ze alleen lichte make-up had aangebracht en zelfs gebakken. Hydrateren en voeden vanaf de ochtend is een van de beste manieren om een gezond ogende en stralende teint te behouden. Lichte cosmetica met een goede samenstelling, gevuld met goed geselecteerde actieve ingrediënten, zijn hiervoor uitstekend geschikt. Ze belasten de huid niet, laten ademen en zorgen voor een langdurige verzorging. De perfecte cosmetica voor fans van delicate producten is Mist Cream Light gezichtsemulsie met een roos. Een natuurlijke cosmetica die beantwoordt aan de behoeften van zelfs de zeer gevoelige huid. Het bevat rozenolie, dat de huid zichtbaar regenereert en een antiradicale werking heeft, en acerola-extract met een verhelderende en hydraterende werking, dat een positief effect heeft op collageen en elastine.

Ontdek de effecten van de unieke actieve ingrediënten in Mist Cream Light gezichtsemulsie met roos:

Chileense wilde rozenolie (Rosa Canina) - is een bron van onverzadigde vetzuren en vitamine A, C en E. Het regenereert, verzacht rimpels en heeft een antiradicale werking en laat de huid er jonger uitzien. Het is perfect voor de verzorging van een huid zonder elasticiteit en een goede hydratatie. Conditioneert, kalmeert, versterkt de beschermende barrière van de huid.

acerola-fruitextract - rijk aan vitamine C, verheldert en heeft een positief effect op collageen en elastine. Het beschermt de huid tegen overmatig vochtverlies. Het vermindert vrije radicalen en vertraagt het verouderingsproces. Hydrateert, verheldert en verzacht de opperhuid.

centella asiatica - kalmeert en regenereert, helpt het juiste niveau van huidhydratatie te behouden. Het stimuleert de synthese van hyaluronzuur, verantwoordelijk voor de hydratatie van de huid, heeft een positief effect op de vermindering van rimpels en voorkomt de vorming van nieuwe.

Applicatietesten bevestigen de uitstekende effecten van Mist Cream Light gezichtsemulsie met roos:

  • maakt de huid zacht en fluwelig (97% van de positieve reacties)***;
  • laat een gevoel van hydratatie achter (96% van de positieve reacties)**
  • voedt de huid zachtjes (94% van de positieve reacties)**;
  • ontspant en ontspant de huid (97% van de positieve reacties)**;
  • kalmeert en kalmeert de huid (90% van de positieve reacties)**;
  • geeft een gevoel van verlichting aan de huid (90% van de positieve reacties)**;
  • vermindert de symptomen van stress (83% van de positieve reacties)**;
  • vermindert de zichtbaarheid van mimische rimpels (90% van de positieve reacties)***;
  • verzacht de huid en rimpels (90 en 85% positieve reacties)***;
  • vertraagt het verouderingsproces van de huid (85% van de positieve reacties)***.

**Applicatietesten uitgevoerd onder dermatologisch toezicht bij 30 personen van 19-68 jaar na eenmalig gebruik van het product.

*** Toepassingstesten uitgevoerd onder dermatologische controle bij 30 personen van 19-68 jaar na 4 weken gebruik van het product.

Hoe te gebruiken: schudden en sprayen op de palm van je hand. Verspreid zachtjes, dep in de huid van gezicht, hals en decolleté. Gebruik 's avonds en 's ochtends. Perfect onder make-up.

102926

Specifieke referenties

ean13
5905043009803

Floslek MIST CREAM lichte...

€ 11,10
group_work Toestemming voor cookies