beBIO Ewa Chodakowska Ageless Beauty Natuurlijke anti-rimpel Oogcrème 15 ml

€ 8,30
Inclusief belasting

Natuurlijke anti-rimpel oogcrème is een uitgebreide verzorging voor uw huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
6
Niet op voorraad

beBIO Ewa Chodakowska Ageless Beauty Natuurlijke anti-rimpel Oogcrème 15 ml

Natuurlijke anti-rimpel oogcrème is een uitgebreide verzorging voor uw huid. Het bevat 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, waardoor het een uitstekende keuze is voor mensen die waarde hechten aan natuurlijkheid en effectiviteit. Polypeptide-121, een veganistische peptideketen, werkt diep en maakt de huid elastisch, gladder en steviger. Spilantol van Acmella oleracea vermindert spierspasmen en vertraagt de vorming van rimpels in het gezicht. Kahai-olie is een schat uit de natuur die het verouderingsproces vertraagt en de celvernieuwing stimuleert. Niacinamide, ook bekend als vitamine B3, vermindert effectief rimpels, vertraagt huidveroudering en verlicht verkleuringen. Dankzij deze oogcrème wordt je huid mooi, glad, elastisch en verjongd. Het product is vegan, wat betekent dat het de huid verzorgt zonder dat er ingrediënten van dierlijke oorsprong gebruikt hoeven te worden. Bovendien is het dermatologisch getest, waardoor de veiligheid en effectiviteit van het gebruik ervan wordt gegarandeerd.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de crème aan op de schone huid rond de ogen en masseer zachtjes. Gebruik 's ochtends en 's avonds en wanneer de huid dit nodig heeft.

SAMENSTELLING

Aqua , Prunus Amygdalus Dulcis-olie, Cetearyl-olivaat, capryl-/caprinezuurtriglyceride, sorbitanolivaat, glycerine, glycerylstearaat, cetearylalcohol, butyrospermum parkii- Juice , Aloe barbadensis-bladsap, sh-polypeptide-121, Spilanthes Acmella-bloemextract, trifluoracetyltripeptide-2 , Aphanizomenon Flos-Aquae-extract, natriumhyaluronaat, niacinamide, Calcium , natriumascorbylfosfaat, tocoferylacetaat, pyridoxine HCL, maltodextrine, natriumzetmeeloctenylsuccinaat, propaandiol, sucrose, caryodendron orinocense zaadolie, dextran, tocoferol, Helianthus Annuus zaadolie, Squalaan, saccharide-isomeraat, siliciumdioxide, xanthaangom, natriumfytaat, citroenzuur, natriumcitraat, sorbitancaprylaat, benzoëzuur, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114379

Specifieke referenties

ean13
5908233662741

beBIO Ewa Chodakowska...

€ 8,30
group_work Toestemming voor cookies