Hairmate Blonde Conditioner voor geblondeerd haar 250 ml

€ 9,40
Inclusief belasting

Paarse shampoo is speciaal gemaakt voor geblondeerd en gekleurd haar

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3
Laatste items in voorraad

Hairmate Blonde Conditioner voor geblondeerd haar 250 ml

De paarse shampoo genaamd "BLONDE" is speciaal gemaakt voor gebleekt en gekleurd haar om vocht- en kleurbescherming te bieden en vergeling te voorkomen. Hier zijn de belangrijkste ingrediënten en de voordelen ervan:

-Zeemosextract: dit ingrediënt omhult de haarstructuur en geeft het glans en gladheid. Dit is belangrijk, vooral voor gekleurd haar, dat ruwer kan worden.

-Veganistische keratine: Keratine is een belangrijk onderdeel van het haar, en de veganistische keratine in deze shampoo helpt eventuele gaten in de eiwitstructuur van het haar aan te vullen. Dit helpt hun kracht en elasticiteit te herstellen en te behouden.

-Verzachtende middelen: Verzachtende middelen zijn stoffen die het haar helpen hydrateren en het zacht en glad maken. Dit is belangrijk bij geblondeerd en gekleurd haar, dat vaak extra hydratatie nodig heeft.

-Rijst, soja-eiwitten en aminozuren: deze ingrediënten ondersteunen de algehele gezondheid van het haar en helpen de sterkte en elasticiteit te behouden.

-Optische highlighters: ze zorgen voor een ego glanseffect na het verven, wat vooral belangrijk is voor blond haar.

"BLONDE" shampoo is ontworpen om de kleur te beschermen en in het algemeen de conditie van gebleekt en geverfd haar te verbeteren. Het hydrateert, beschermt de kleur en helpt het haar zacht en glanzend te houden. Dit is het perfecte product voor degenen die hun haar na het kleuren levendig en mooi willen houden.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de juiste hoeveelheid aan op het haar. Masseer zachtjes in je haar en laat 2-3 minuten intrekken. Grondig spoelen

SAMENSTELLING

Paranotenolie, rode algen, zeemos, rijst- en soja-eiwitten, UV-filter.

Aqua , glycerine, cetearylalcohol, behentrimoniumchloride, trimethylopropaantricaprylaat / tricapraat, Bertholletia Excelsa-zaadolie, Kappaphycus Alvarezii-extract, Laminaria

Saccharina-extract, gehydrolyseerd rijstzemeleneiwit, gehydrolyseerd soja-eiwit, glycine, guarhydroxypropyltrimoniumchloride, polyquaternium-37, polyester-37, dimethicon PEG-8 Meadowfoamate, polysiliconen-15, gehydrogeneerd polydeceen, parfum, trideceth-6, isopropylalcohol, tocoferol, Lecithine, ascorbylpalmitaat, glycerylstearaat, glyceryloleaat, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, citroenzuur, natriumhydroxide, CI 60730, benzylsalicylaat, linalool, hexylcinnamal, limoneen. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114049
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5904365746045

Hairmate Blonde Conditioner...

€ 9,40
group_work Toestemming voor cookies