Isana Haarstyling Booster Spray Volume 150 ml

€ 4,01
Inclusief belasting

Volumespray voor het haar

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

Isana Haarstyling Booster Spray Volume 150 ml

De volumespray is speciaal ontwikkeld voor fijn en slap haar. De formule zorgt voor langdurige fixatie en geeft het haar mooi volume. Het resultaat is dat de haarstyling perfect wordt en 24 uur aanhoudt. Deze spray heeft moderne texturen die een gemakkelijke styling van het haar mogelijk maken. Het verbetert ook de textuur van het haar, waardoor het extra volume krijgt. Direct na het stylen garandeert de spray zichtbare volheid van het haar en fixatie gedurende de dag. Tegelijkertijd is het gemakkelijk in gebruik en kan het gemakkelijk worden afgespoeld, waardoor het product gemakkelijk kan worden gewassen. Een bijkomend voordeel van deze spray is de verleidelijke geur waardoor het haar verzorgd aanvoelt. Hierdoor wordt het gebruik van het product een aangename ervaring. Kortom, de volumespray is bedoeld voor delicaat en zwak haar. Het fixeert het kapsel, voegt volume toe en is gemakkelijk af te wassen. De moderne texturen zorgen voor een perfecte haarstyling en de aangename geur maakt het gebruik van het product tot een puur plezier.

HOE TE GEBRUIKEN

Spray gelijkmatig op vochtig of droog haar vanaf een afstand van ca. 15 cm. Föhn vervolgens je haar of laat het op natuurlijke wijze drogen.

SAMENSTELLING

Alcohol Denat., Aqua , Acrylaten/Hydroxyesters Acrylaten Copolymeer, Parfum, Benzoëzuur, Aminomethyl Propanol. De actuele samenstelling staat vermeld op de productverpakking

111181

Specifieke referenties

ean13
4305615648354

Isana Haarstyling Booster...

€ 4,01
group_work Toestemming voor cookies