Isana Matting Haarstylingpasta Style2Create 100 ml

€ 3,80
Inclusief belasting

Crème voor het matteren van het haar

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Laatste items in voorraad

Isana Matting Haarstylingpasta Style2Create 100 ml

Matterende haarcrème is de perfecte oplossing voor wie op zoek is naar een matte afwerking van het kapsel. Het recept is gemaakt zonder het gebruik van microplastics, wat bijdraagt aan de bescherming van het milieu. Met deze matterende crème kun je je haar direct stylen, waardoor je het gewenste matte styling effect krijgt. Dankzij dit kunt u uw kapsel vrij vormgeven volgens uw voorkeuren. Bovendien is de crème gemakkelijk af te wassen, wat betekent dat het geen ongewenste afzettingen of een zwaar gevoel op het haar achterlaat. U kunt dus genieten van een mooi kapsel zonder u zorgen te hoeven maken over de moeilijkheid om het product te verwijderen. De matterende crème container is gemaakt van 96% gerecycled plastic en heeft geen sluiting. Hierdoor past dit product in het idee van duurzame ontwikkeling en zorg voor ons milieu.

HOE TE GEBRUIKEN

Wrijf een kleine hoeveelheid Isana matterende crème in je handen en masseer gelijkmatig in droog of vochtig haar of style individuele lokken.

SAMENSTELLING

Aqua , Cera Alba, Cocos Nucifera-olie, Glycerylstearaat, Isopropylpalmitaat, Lanoline, Cetearylalcohol, Stearinezuur, Coco-Caprilaat/Capraat, Palmitinezuur, Candelilla Cera, Fenoxyethanol, Propyleenglycol, Caprylylglycol, Parfum, Natriumcetearylsulfaat, Aminomethyl Propanol, tetranatriumiminodisuccinaat, CI 77492, CI 77499, natriumsulfaat, dinatriumfosfaat, natriumchloride, kaliumfosfaat, aluminiumoxide, Magnesium . De actuele samenstelling staat vermeld op de productverpakking

111656
just a few left

Specifieke referenties

ean13
4305615612379

Isana Matting...

€ 3,80
group_work Toestemming voor cookies