Yumi Aloë Peer Douchegel 400 ml

€ 5,00
Inclusief belasting

Deze gel kan een perfecte aanvulling zijn op de dagelijkse lichaamsverzorging

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Yumi aloë douchegel Peer 400 ml

Aloe Pear douchegel is een product dat perfect lijkt voor de huid die intense hydratatie nodig heeft. Dit is waarom je het zou moeten proberen:

-Natuurlijke ingrediënten: Bevat maar liefst 97% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, wat gunstig is voor de huid, vooral de droge en geïrriteerde huid.

-Aloë-sap: staat bekend om zijn hydraterende en verzachtende eigenschappen. Perfect voor de huid die intensieve verzorging nodig heeft.

-Vitamine E: Deze vitamine heeft een antioxiderende werking en helpt de huid te beschermen tegen vrije radicalen. Het helpt ook de elasticiteit van de huid te behouden.

-Melkzuur: helpt de pH van de huid te reguleren, wat kan bijdragen aan een betere hydratatie en algehele conditie.

-Frisse perengeur: Deze geur maakt het gebruik van deze gel tot een aangename ervaring waardoor u zich fris en verfrist voelt.

-Zacht voor de huid: Het product is zacht voor de huid, wat betekent dat u het elke dag kunt gebruiken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uitdroging of irritatie van uw huid.

Deze ingrediënten werken samen om de huid intens te hydrateren en te beschermen, wat vooral belangrijk is voor de droge en geïrriteerde huid. Deze gel kan een perfecte aanvulling zijn op de dagelijkse lichaamsverzorging.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op de vochtige huid, masseer met cirkelvormige bewegingen tot schuim ontstaat en spoel vervolgens grondig af met water.

SAMENSTELLING

Aqua , Aloë Barbadensis- Juice , natriumcocosulfaat, glycerine, cocamidopropylbetaïne, laurylglucoside, kokosglucoside, natriumcocoamfoacetaat, Pyrus Communis-fruitextract, glyceryloleaat, xanthaangom, polyglyceryl-4-capraat, tocoferol, melkzuur, citroenzuur , Parfum, Gehydrogeneerde Plantaardige Glyceridencitraat, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Dinatrium-EDTA, Fenoxyethanol, Ethylhexylglycerine, Natriumchloride. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112526
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902693163671

Yumi Aloë Peer Douchegel...

€ 5,00
group_work Toestemming voor cookies