LaQ Acne Control Serum vermindert onvolkomenheden 30 ml

€ 9,80
Inclusief belasting

Het actieve serum heeft een normaliserende en anti-acne werking, met een extreem lichte gelformule

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

LaQ Acne Control Serum dat imperfecties vermindert 30 ml

Het actieve serum heeft een normaliserende en anti-acne werking, met een extreem lichte gelformule. Als je een vette, gecombineerde, vervuilde huid hebt, gevoelig voor onvolkomenheden en overproductie van talg, dan ben ik voor jou. Na gebruik wordt uw huid gehydrateerd, worden oneffenheden zichtbaar verminderd en wordt de werking van de talgklieren genormaliseerd.

Wat je erin vindt:

Ingrediënten die imperfecties geen kans laten. Het bevat niacinamide, dat de werking van de talgklieren reguleert en verkleuringen verlicht, en tegelijkertijd hydrateert, regenereert, ontstekingsremmende en antioxiderende eigenschappen heeft. Pantenol heeft een verzachtende en ontstekingsremmende werking en versnelt de wondgenezing. Azeloglycine egaliseert de huidskleur, vermindert verkleuringen, hydrateert en elasticiseert de huid perfect en heeft ook anti-comedogene, antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen. 4-terpineol, verkregen uit tea tree olie, heeft antiseptische en ontstekingsremmende eigenschappen, ondersteunt de genezing van de huid en vermindert erytheem. Mijn samenstelling bevat ook een complex van 12 waardevolle extracten die wonderen zullen verrichten in de huidverzorging. Dit zijn extracten van rozemarijnbladeren, salie en klimop, extracten van kamillebloemen, bergarnica, goudsbloem en Oost-Indische kers, evenals extracten van witte wortel, waterkers, kliswortel, grove dennennaalden en citroenschillen. Het is een echte bom van goedheid voor je huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel een paar druppels van het serum op de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté. Gebruik 's morgens en/of 's avonds. Voeg een kleine hoeveelheid toe aan je favoriete crème of combineer met een ander serum

SAMENSTELLING

Aqua , Niacinamide, Glycerine, Propaandiol, Panthenol , Kalium Azeloyl Diglycinaat, Bacillus Ferment Filtrate Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Arnica Montana Flower Extract, Lamium Album Extract, Salvia Officinalis Leaf Extract, Pinus Sylvestris Bud Extract, Nasturtium Officinale Extract, extract van Arctium Majus-wortel, extract van citrus-limoenschil, extract van Hedera Helix-blad, extract van Calendula Officinalis-bloem, extract van Tropaeolum Majus-bloem, 4-terpineol, natriumgluconaat, xanthaangom, citroenzuur, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112490
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902730839675

LaQ Acne Control Serum...

€ 9,80
group_work Toestemming voor cookies