Isana Professional Haarmasker in de vorm van Thermo Turban 1 stuk

€ 5,90
Inclusief belasting

Na het aanbrengen van het masker wordt het haar zacht, glad en gemakkelijk te stylen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Isana Professional Haarmasker in de vorm van Thermo Turban 1 stuk

Het Professionnal Thermo Turban haarmasker is speciaal gemaakt om intensieve verzorging te bieden aan haar dat straalt, flexibel en glanzend is als zijde. Het werkt volgens het principe van zelfverhitting, wat het effect nog versterkt. De formule van het masker bevat ingrediënten als kokosolie, vitamine E, keratine en West-Indisch jasmijnextract. Het haar wordt intensief gevoed dankzij de aanwezigheid van kokosolie, die het haar hydrateert en glad maakt. Vitamine E, bekend om zijn antioxiderende eigenschappen, beschermt het haar tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen. Keratine daarentegen versterkt de structuur van het haar, geeft het elasticiteit en weerstand tegen beschadiging. West-Indisch jasmijnextract heeft een verzachtende en regenererende werking, waardoor het haar er gezond uitziet. Bovendien vergemakkelijkt het haarmasker Professionnal Thermo Turban nat kammen, wat vooral belangrijk is voor gestrest en beschadigd haar. Na het aanbrengen van het masker wordt het haar zacht, glad en gemakkelijk te stylen. Dankzij deze professionele intensieve behandeling aan huis wordt uw haar intensief verzorgd en verwend wat zich vertaalt in een prachtige uitstraling. Ze krijgen een gezonde glans, elasticiteit en flexibiliteit.

HOE TE GEBRUIKEN

Was je haar en droog het voorzichtig met een handdoek. Maak van je lange haar een krullende knot en plaats de tulband over je nog vochtige haar. Sluit de voorste kleefsluiting stevig. Masseer de tulband zachtjes met je handen zodat het masker gelijkmatig in het haar wordt verdeeld. Laat het masker 20-25 minuten intrekken en masseer zachtjes met beide handen in cirkelvormige bewegingen. Verwijder voorzichtig de tulband, was je haar vervolgens grondig met warm water, droog het en style het zoals gewoonlijk.

SAMENSTELLING

Aqua , Cetearyl Alcohol, Glycerine, Tripelargonine, Cocos Nucifera Olie, Butyrospermum Parkii Boter, Behenamidopropyl Dimethylamine, Tocoferyl Acetaat, Gehydrolyseerde Keratine, Plumeria Alba Bloem Extract, Triticum Vulgare Kiemolie, Dicaprylyl Ether, Lauryl Alcohol, Hydroxypropyl Zetmeel Fosfaat, Ascorbylpalmitaat, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimoniumchloride, vanillylbutylether, melkzuur, sorbinezuur, kaliumsorbaat, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, parfum, linalool

111420

Specifieke referenties

ean13
4305615908083

Isana Professional...

€ 5,90
group_work Toestemming voor cookies